Werken bij Printec

Ben je geïnteresseerd in een vacature en voldoe je aan de gestelde voorwaarden? Solliciteer dan direct online via ons aanmeldingsformulier.

Accountmanager ICT

Bedrijf
Printec Office Solutions

Locatie
Velserbroek, Noord-Holland

Branche
Zakelijke dienstverlening – ICT

Type baan
Fulltime
Vast dienstverband

Werkervaring
> 3 jaar

Opleidingsniveau
MBO/HBO

Carrièreniveau
Midcareer (ervaren)

Over de vacature
Voor onze vestiging in Velserbroek zijn wij op zoek naar ervaren sales medewerkers, die het een uitdaging vinden om de salesactiviteiten van Printec Office Solutions uit te bouwen! Heb jij aantoonbare ervaring met de verkoop van afdrukapparatuur (printers/copiers) en document solutions en bij voorkeur IT en/of audiovisuele producten? Ben je een salestijger en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Kan je klantbehoeften goed in kaart brengen en heb je de drive, durf en overtuigingskracht om jouw voorstel om te zetten in een order? Ga je doelgericht te werk en beschik je over doorzettingsvermogen, waarmee je klanten overtuigt van onze oplossingen? Ben je een teamplayer, die ook heel goed alleen kan werken en woon je in Noord-Holland? Dan heeft Printec de functie voor je!

Wie zijn wij
Printec is onderdeel van de Witteveen Groep, een gezonde innovatieve onderneming met een brede dienstverlening. De Witteveen Groep bestaat uit 4 aparte bedrijven, gespecialiseerd in volledige ondersteuning van klanten op diverse facilitaire gebieden.
Printec is gespecialiseerd in ICT en documentoplossingen voor zakelijke organisaties, overheid en productiebedrijven. Al meer dan 15 jaar ontzorgt Printec bedrijven bij werkzaamheden, die niet tot hun corebusiness behoren. Daarmee geven zij hun klanten de vrijheid om zich verder te ontplooien in hun eigen specialisme. De samenwerking van Printec met haar klanten kenmerkt zich door trouw partnerschap, grenzeloos advies en creatief ondernemerschap.

De werksfeer binnen Printec is collegiaal, uitdagend en zeer leerzaam. Het huidige salesteam (22 man) bestaat uit een sterke combinatie van veel ervaring en jong enthousiasme. Samenwerken, collegialiteit en humor staan hoog in het vaandel, waardoor de sfeer onderling erg goed en gezond uitdagend is.

Wat ga je doen als Accountmanager
• Verantwoordelijk voor de verkoop van afdrukapparatuur (printers/copiers), document solutions en bij voorkeur IT en/of audiovisuele producten.
• In een zeer concurrerende business-to-business omgeving contacten leggen met prospects en een goede relatie onderhouden met bestaande klanten.
• Klantbehoeften goed in kaart brengen
• Met drive, durf en overtuigingskracht jouw voorstel naar de klant omzetten in een order

Wat verwachten wij van een Accountmanager
• Minimaal 3 jaar commerciële werkervaring
• Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van afdrukapparatuur en bijbehorende software
• Bij voorkeur HBO werk- en denkniveau
• Zelfverzekerd, gedreven, accuraat en representatief
• Uitstekende communicatieve eigenschappen
• In het bezit van rijbewijs B
• Ambitieus
• Woonachting in Noord-Holland

Wat bieden wij
Printec biedt je naast een prima salaris (afhankelijk van kennis en ervaring) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden een uitdagende functie, met goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Je krijgt ook de beschikking over een auto van de zaak met navigatiesysteem, laptop en smartphone.

Interesse
Interesse in deze functie of meer informatie? Neem contact op met Janneke Hehanussa, tel. 023-5133113 of solliciteer direct via email: jhehanussa@witteveengroep.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

——————————————————————————————————–

Medewerk(st)er Telefonische Acquisitie

Bedrijf
Printec Office Solutions

Locatie
Velserbroek en Nijmegen

Functiegroep
Commercieel/Verkoop

Branche
Zakelijke dienstverlening – ICT (kopieer/print!)

Type baan
Parttime
Vast dienstverband

Werkervaring
> 3 jaar

Opleidingsniveau
MBO

Carrièreniveau
Midcareer (ervaren)

Wat ga je doen als Medewerk(st)er Acquisitie
Als Medewerk(st)er Acquisitie pleeg je vooral koude acquisitie. Je ondersteunt het salesteam van Printec bij het leggen van contact met potentiele klanten. Met behulp van telefoon, e-mail, internet en social media weet jij te achterhalen wie de juiste contactpersoon is en daarmee een afspraak in te plannen voor onze verkopers van afdrukapparatuur (printers/copiers), document solutions en IT en/of audiovisuele producten.

Werkzaamheden
* In een zeer concurrerende business-to-business omgeving contacten leggen met prospects
* Klantbehoeften goed in kaart brengen
* Met drive, durf en overtuigingskracht potentiele klanten bellen
* Het generen van kwalitatief goede prospects voor de accountmanagers
* Je levert een proactieve bijdrage in de verdere groei van de organisatie

Functie-eisen
* Uitstekende communicatieve vaardigheden
* Klantgericht en commercieel
* Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
* Doorzettingsvermogen en accuraat
* Resultaatgericht en gedreven om targets te behalen
* Uitstekende beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift;
* Beheersing van de Engelse taal is een pré
* Affiniteit met ICT gerelateerde producten

Wie zijn wij
Printec, met vestigingen in Velserbroek en Nijmegen, is onderdeel van de Witteveen Groep. Het hoofdkantoor is sinds 1991 gevestigd in Velserbroek  (Noord-Holland). De Witteveen Groep is een gezonde, innovatieve onderneming met een brede dienstverlening. De Witteveen Groep bestaat uit 4 aparte bedrijven: Printec Office Solutions voor  ICT & document solutions, Witteveen.com voor kantoorartikelen en supplies, Office Projects  en Office Designers voor meubilair & projectinrichting. Vanuit Velserbroek en Nijmegen zijn de accountmanagers actief om de nationale markt en de verschillende rayons in Nederland te bedienen. Printec Office Solutions beschikt over een eigen technische dienst.

De werksfeer binnen Printec is collegiaal, uitdagend en leerzaam. Het huidige team van Printec (22 man) bestaat uit een sterke combinatie van veel ervaring en jong enthousiasme. Samenwerken, collegialiteit en humor staan hoog in het vaandel, waardoor de sfeer onderling goed is.

Wat bieden wij
Printec biedt je naast een basis salaris (afhankelijk van kennis en ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden een uitdagende functie, met goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Naast je vaste basissalaris kun je veel provisie verdienen dmv veel afspraken per dag te realiseren!  Startdatum: in onderling overleg. Gelieve enkel te reageren indien je voldoet aan bovengenoemde functie-eisen.

Interesse?
Interesse in deze functie of meer informatie? Neem contact op met Janneke Hehanussa, tel. 023-5133113 of solliciteer direct via email: jhehanussa@witteveengroep.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.