ICT


ict

Cloud, hybride, VoIP, security, samenwerken, digitaal, delen, kennis, virtualiseren, windows 10, het nieuwe werken, duurzaam, collaborating, conferencing, touch, bring your own device, big data, social media, internet of things, WIFI, green IT, dynamisch werken, online werkplek

Allemaal termen welke we niet kunnen weg denken uit ons dagelijks bestaan op de werkvloer en thuis. ICT en de gebruikte middelen helpen u bij het uitvoeren van communicatie en werkprocessen. Work & Cloud Unlimited van Printec toont aan hoe wij ICT voor u laten werken. Alleen de lusten en niet de lasten; u gebruikt ICT als faciliteit tegen een vast laag bedrag per maand. Natuurlijk ondersteund Printec u ook met specifieke oplossingen en kennis.

Business Scan

Wilt u weten waar u staat op gebied van ICT? Printec heeft hiervoor een Business Scan ontwikkeld. Een effectieve inventarisatie van al uw ICT gerelateerde zaken en een duidelijke rapportage met adviezen en verbeterpunten. Dit alles natuurlijk in relatie tot de op dit moment beschikbare technieken en de ontwikkelingen op de middellange termijn.

Colocatie en hosting

Uw server, website of applicatie laten hosten in ons top-tier datacenter? Ons geavanceerde datacenter gebruikt de nieuwste technologie om uitstekende prestaties en maximale beschikbaarheid te bieden. Daarnaast is het datacenter uiterst betrouwbaar. We hebben meerdere redundantievoorzieningen ingebouwd om zeker te zijn van consistente topprestaties, zoals redundante componenten en meerdere actieve paden voor koeling en stroomvoorziening. En noodaggregaten staan klaar om continuïteit te waarborgen tijdens een eventuele stroomstoring. En natuurlijk is alles beveiligd. Als het gaat om uw bedrijfsgegevens, nemen wij geen enkel risico. We volgen zorgvuldig – en volledig – de nieuwste richtlijnen voor security en auditing om te zorgen dat uw vertrouwelijke informatie ook echt vertrouwelijk blijft – constant.

En de rest

Wanneer u behoefte heeft aan ondersteuning op traditionele ICT zoals servers, PC’s, werkstations, netwerkomgevingen en verbindingen bent u ook bij Printec op het juiste adres. Door onze achtergrond en kennis zijn wij ook op dit gebied de juiste partij om u te ondersteunen.

Wat mag u van ons verwachten?
Simpel: dat we doen wat wij beloven. Snel, voorspelbaar en betrouwbaar!

Wilt u meer weten over bovenstaande onderwerpen? Laat uw gegevens hiernaast achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.