Vanaf 1 november bent u van harte welkom bij de Witteveen Groep voor het houden van vergaderingen en bijeenkomsten. Wij beschikken over twee representatieve en smaakvol ingerichte vergaderruimtes, die plaats bieden aan 2 tot 20 personen. Deze ruimten zijn naar eigen wens in te delen zodat u altijd de ideale opstelling voor uw bijeenkomst kunt creëren.

Amsterdam zaal

Onze sfeervolle Amsterdam Zaal biedt plaats aan vergadergroepen tot maximaal 6 personen en is ideaal voor vergaderingen in een kleine groep, 1-op-1 coaching, spreekkamer of als stilte plek om afgezonderd te kunnen werken.

Office Plaza

Onze zeer ruime Office Plaza biedt plaats aan vergadergroepen tot 20 personen en is ingericht met een flipover, touchscreen en draadloos presentatiesysteem. Het draadloze presentatie systeem is een echte BYOD (Bring your own device) oplossing en is compatibel met PC, Mac, iOS en Android.

Bedrijfsrestaurant

Aangrenzend aan de Office Plaza vindt u ons bedrijfsrestaurant welke voorzien is van comfortabele zithoeken en een goed uitgeruste keuken. U kunt hier zelf uw maaltijd bereiden of in overleg catering via een externe partij laten verzorgen.

Interesse?

Heeft u interesse in het huren van onze vergaderruimtes, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Hehanussa via jhehanussa@witteveengroep.nl