De ene ondernemer gaat het liefst naar een lokale vakhandel voor zijn kantoor- en ICT-benodigheden, de ander kiest voor een grote landelijke partij. Bij Leenders | Thuis op Kantoor! is het sinds kort allebei mogelijk, want door de samenwerking met Printec ontstaat een echte alleskunner op het gebied van de totale werkplekomgeving inrichting.

Leenders Thuis op Kantoor! is een oer-Nijmeegs familiebedrijf. De samenwerking met Printec doet daar echter niets aan af, want eigenaar Vincent Klopper is eveneens een geboren en getogen Nijmegenaar. Hij vertelt: “Ik heb ooit de stap gezet om naar Amsterdam te verhuizen en daar mijn bedrijf op te richten. Printec Office Solutions is een landelijke speler op het gebied van Copying/Printing/Scanning, ICT, AudioVisueel en VoIP-oplossingen. Vanwege mijn oorsprong wilde ik graag weer actief worden in de regio Nijmegen.”

Samenwerking

Vincent Klopper en Ger Leenders, de vader van Lucas, waren al meer dan vijftien jaar goede bekenden. Dezelfde afkomst en branche: dat schept een band. Klopper leerde ook de huidige eigenaren Lucas en Nicole kennen en het idee voor een samenwerking ontstond al snel. Lucas Leenders: “Op het gebied van printing waren wij op zoek naar een sterke partner om mee samen te werken. Vincent heeft met zijn bedrijf alle kennis en mogelijkheden. Door samen te gaan werken, kunnen wij ons als Leenders Thuis op Kantoor! veel meer specialiseren in kantoormeubilairoplossingen- en artikelen.”

Merken

Medio januari is er bij Leenders Thuis op Kantoor! een speciale Printec showroom. “Het aanbod is uitgebreid met onder andere Kyocera, Canon, Konica Minolta en HP”, zegt Klopper. “Een medewerker van Printec verzorgt het advies, zodat de mensen van Leenders zich meer kunnen focussen op kantoormeubilair- en artikelen.” Ook is er een eigen technische dienst. Leenders: “Bij ons in de Hertogstraat vinden de klanten alles onder één dak.”

Kennismaken

Beide partijen hopen op een langdurige, stabiele samenwerking. Klopper: “We hebben een groeidoelstelling in een markt die het niet makkelijk heeft, maar we willen ons sterk profileren en mooie stappen maken.” Om nieuwe en bestaande klanten kennis te laten maken met het vernieuwde concept gaan de ondernemers binnenkort seminars organiseren in de winkel. “Iedereen is van harte welkom!”
www.printec.nl