Onze klanten

Wij geven onze klanten graag “een persoonlijke en vernieuwende blik” op het verbeteren van hun bedrijfsprocessen.

Voor de Print-for-Pay markt en de creatieve sector hebben wij het Grafisch Goeiplan omwikkeld. Voor overheidsinstellingen hebben we een vernieuwend aanbod aan ICT oplossingen opgezet en voor kantooromgevingen hebben we efficiënte en kostenverlagende groeimodellen.

 

klanten

Overheid

In meer dan 40% van de Nederlandse gemeenten werkt men geheel of gedeeltelijk papierloos. Waar dat nog niet het geval is, zou maar liefst 78% van de bestuurders, raadsleden en ambtenaren willen dat de gemeente overstapt op papierloos werken. Printec begeleidt met haar partners deze wens naar de meest haalbare graad van papierloze werkomgevingen.

klanten

Kantoor

Voor kantooromgevingen streven wij naar het behalen van directe voordelen als kostenbesparing, energiebesparing, efficiency en recycling. Onze aanpak bestaat uit zes duidelijke stappen, namelijk: 1. Introductie en inkoopvoorbereiding, 2. Wens en eisen specificeren, 3. beslissingsfactoren bepalen, 4. Contracteren en inkopen, 5. Evalueren en resulteren 6. Service en nazorg. Ons doel is om samen duurzame oplossingen te creëren die resulteren in langdurige partnerships.

klanten

Productie

Wij leveren short-run producties en high-volume printing zoals; flyers, posters, banners, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, proofing, prepress, familie – drukwerk, geboortekaarten, trouw & wenskaarten. Voor de beste kwaliteit afdrukken kunt u bij ons terecht. Wij leveren enkel apparatuur van het hoogste niveau.

klanten

Grafisch

Wij leveren short-run producties zoals; cardboard prints, promoprints, folders, projectboeken en folders. Large format printing zoals; A3-A0 posters en technische tekeningen. Speciaal voor de piek- en dalvolumes bij architectenbureaus bieden wij flexibele serviceovereenkomsten om niet gebonden te zijn aan vast maandvolume.