VoIP installatie binnen 1 werkdag geregeld

Printec levert sinds 2006 VoIP telefonie aan het MKB. Stap over op VoIP van Printec en profiteer van online telefonie:

Waarom ondernemers kiezen voor Printec Office Solutions

Excellente support

Onze klanten verdienen de best mogelijke hulp. Daarom werken wij met partners die u als klant het beste kent. En als u er een keer niet uitkomt, kunt u te allen tijde een beroep doen op onze experts zodat u altijd een uitstekende service krijgt.

Solide platform

Online telefonie valt of staat met een solide platform. Dat zit wel goed bij Printec Office Solutions. Klanten kunnen al 12 jaar vertrouwen op stabiele bereikbaarheid.

Telefonie op maat

Ieder bedrijf heeft zijn bereikbaarheid anders ingericht. Of u nu een groothandel heeft, een school, hotel of tandartspraktijk, onze specialisten stellen uw telefonie zo in dat het bij uw organisatie past.

All-you-need

Met All-you-need, onze telefooncentrale in de cloud, heeft u de beschikking over alle functies die u nu of in de toekomst nodig hebt. Telefoonnummers zitten bij de prijs inbegrepen en u kunt het prijsmodel kiezen dat het best bij u past; per gebruiker of per lijn. Een lijn staat voor het aantal externe gesprekken dat u gelijktijdig kunt voeren.

SIP Trunk

Heeft u gekozen voor een andere applicatie voor telefonie of wilt u de bestaande telefooncentrale blijven gebruiken? We koppelen uw applicatie of centrale graag met het platform van Printec Office Solutions.