Skype for business

Bent u op zoek naar één centraal systeem voor bellen, chatten, vergaderen, video-bellen en het delen van documenten? Dan is Skype for business dé oplossing voor uw organisatie. Met Skype for business kunnen u en uw collega’s (tot een maximaal aantal personen van 250) deelnemen aan dezelfde vergaderingen. Het is voor deze collega’s niet nodig om ook te beschikken over een Skype business model, het enige wat zij nodig hebben is een vaste telefoonlijn of internetverbinding.

Slimmer werken

Met Skype for business kunt u samenwerken met uw collega’s alsof u zich in dezelfde kamer bevindt, dit verlaagt de kosten en verhoogt uw productiviteit. U kunt uw collega’s vanaf ieder (mobiel) apparaat bellen doormiddel van een audio gesprek óf u kunt toch voor een persoonlijkere benadering gaan en een HD video gesprek beginnen.

Presenteren

Presenteren voor een collega die niet aanwezig is op kantoor was voorheen niet mogelijk, maar Skype for business maakt dit mogelijk. Zo kunt u een Powerpoint presentatie realtime presenteren en doormiddel van een digitale laserpoint de focus leggen op bepaalde punten. Ook kunt u een digitaal Whiteboard aanmaken, waarop u extra uitleg kunt geven doormiddel van een annotatie of schets alsof u zich in dezelfde kamer bevindt.

Screen sharing

Hoe vaak komt het wel die voor dat u aan de telefoon bent en snel een bestand moet delen met de desbetreffende collega? Met Skype for business kunt u het bestand direct in het gesprek plaatsen, waardoor alle collega’s direct toegang hebben tot het document. Daarnaast is het ook mogelijk om uw scherm met alle collega’s in het gesprek te delen of zelfs controle te geven over uw scherm. Dit bevorderd de snelheid van het gesprek en voorkomt onduidelijkheid, samenwerken is nog nooit zo makkelijk geweest.