Draadloos presenteren

Met ons draadloze presentatie systeem kunnen meerdere gebruikers via een Wi-Fi of Ethernet-netwerk gelijktijdig verbinding maken met een gedeeld scherm met behulp van een scala aan apparaten. Met een ingeschakeld scherm, kan een willekeurig aantal gebruikers direct verbinden, hun scherm delen en bevorderd u zo de manier van samenwerking en besluitvorming. Onze oplossing is beschikbaar als softwarepakket maar ook als los apparaat waarmee u over een kant en klare oplossing beschikt voor alle vergaderingruimten die beschikken over een beeldscherm.

Draadloos presenteren

Draadloos uw scherm delen

Ons systeem kan gemakkelijk aangesloten worden op een video- scherm via een HDMI aansluiting, waardoor draadloos delen op het scherm mogelijk is vanaf elk apparaat. Wanneer één van uw teamleden of verkopers is aangesloten op uw netwerk, stelt het draadloze systeem hen in staat om draadloos een interactieve presentatie te geven op het scherm zonder verlies van de internetverbinding.

Eenvoudig interactief presenteren

Zodra ons systeem is aangesloten op uw lokale netwerk, kunnen uw gebruikers eenvoudig connectie maken met het netwerk zoals ze gewend zijn. Wanneer het systeem is ingeschakeld, kunnen ook uw gasten connectie maken via het WiFi- signaal. Met een druk op de knop start u de software en start uw draadloze presentatie.

Bring Your Own Device

Ons draadloze presentatie systeem is een echte BYOD (Bring your own device) technologische oplossing en is compatibel met PC, Mac, iOS en Android. Het geeft werkgevers en werknemers de mogelijkheid om interactieve presentaties te geven, om samen te werken aan een project, om notities te maken op het scherm of deel te nemen aan klassikale discussies vanuit hun eigen computer, tablet of mobiel apparaat.