Interactieve Touch Displays

Geef uw onderneming een nieuwe interactieve dimensie met touchscreens die staan voor uitstekende beeldkwaliteit en professionaliteit. Wij bieden het breedste scala groot formaat touch displays en bedienen diverse markten (B2B, onderwijs en retail). Onze producten zijn motiverend en maximaliseren ervaringen, zijn interactief en stimuleren kennis verrijking. Het is onmogelijk een verbonden wereld zonder ‘touch’ voor te stellen!

Interactive Touch Displays

 

LED-technologie

Of het nu een 55”, 60’’, 65”, 70” of 84” touchscreen betreft, alle displays zijn voorzien van LED technologie. Met LED technologie profiteert u van een aanzienlijk lager stroomverbruik. Deze besparing kan oplopen tot 60% ten opzichte van displays die gebruik maken van LCD technologie. De ambient lichtsensor past tevens automatisch de schermhelderheid aan naar het meest geschikte zicht en zorgt daardoor voor een slimme energiebesparing.

4K-beeldverbeteringstechnologie

Alleen de beste schermresolutie is goed genoeg. Met uitzondering van de 84 inch versie zijn onze displays Full HD. Ons 84 inch state of the art display is namelijk uitgerust met een 4K panel; ook wel Ultra HD / 3840 x 2160 genaamd. Dat betekent vier pixels in plaats van slechts één op een full HD scherm. Hierdoor zijn de afbeeldingen nog levendiger en kunt u dichter bij het scherm gaan zitten zonder verlies van de beeldkwaliteit.

Touch bewegingen

Om de weergegeven inhoud te bewerken gebruikt u eenvoudige, intuïtieve hand- en vingerbewegingen, waaronder één en twee vinger navigatiegebaren zoals swiping, panning en flicking van pagina’s en objecten. Ook kunt u uw persoonlijke gebaren configureren, zoals de weergave van het toetsenbord op het scherm, het schakelen tussen applicaties en het minimaliseren van diezelfde applicaties op uw desktop. Afgezien van de touch gebaren wordt elk display geleverd met 4 tot 32 contactpunten.

Luister naar het geluid van perfectie

De mooie verbinding tussen beeld en geluid maakt de touch ervaring nog onvergetelijker. In enkele display modellen is voor een weergaloos geluid, een JBL luidsprekersysteem geïntegreerd. Het audiosysteem biedt een versterking van 80 watt, om uw toehoorders nog meer te betrekken. Ervaar heldere hoge en middentonen, plus een uitzonderlijke bass. Het echte JBL-geluid waarvan u straks niet meer zonder wilt.

Bedraad, draadloos, geïntegreerd

Met de C2C-technologie en OPS modules, krijgt u volledige connectiviteit zonder losse componenten en kabels die in de weg liggen. De OPS-module is een mini-pc met Intel OPS® voor toepassingen met interactieve touch displays en digital signage toepassingen. Maak connectie met NFC, Wifi, Bluetooth, Intel WiDi en Miricast. Gebruik de ingebouwde router / Access point en geniet met volle teugen van een krachtige, probleemloze ervaring.

Dislay van gehard glas

Alle displays zijn voorzien van gehard en ontspiegeld glas; ontworpen om in alle omstandigheden te presteren. Het glas blijft heel dankzij de speciale beschermfolie die het scherm bedekt. Het oppervlak van het scherm is krasbestendig en voorkomt dat voorwerpen krassen nalaten die de prestaties en het gebruik in de weg zou staan. Ook als het glas barst of breekt, zal het niet in veel stukken breken.