Work & Cloud Unlimited

 

cloud

WORK & CLOUD UNLIMITED

Work & Cloud Unlimited is een modulair concept waarbij onderdelen uit de vier modules van Printec samensmelten tot één totaaloplossing waarmee u gegarandeerd kosten bespaart. Wij optimaliseren de ICTprocessen binnen uw organisatie en zorgen voor een hogere effectiviteit. Meer doen in minder tijd en met minder resources, dat is het uitgangspunt. Hierbij leveren wij maatwerk, want geen enkele organisatie is hetzelfde.

Door de transparante opbouw van onze offertes, orderbevestigingen en facturen komt u nooit voor verrassingen te staan. U betaalt wat u afneemt – per periode en per gebruiker. De kosten worden opgedeeld over de Printecmodules, zodat u duidelijk kunt zien waarvoor u betaalt.

Wij bieden u de mogelijkheid kortlopende overeenkomsten aan te gaan waarbij u een vast bedrag per maand betaalt en hoge investeringen in hardware niet nodig zijn. De overeenkomsten zijn tussentijds aanpasbaar, bijvoorbeeld omdat er medewerkers bijkomen of juist vertrekken. Wij denken in flexibele oplossingen waarbij de continuïteit van uw organisatie centraal staat.

cloud

CONNECT & SECURE

Tijd- en plaatsonafhankelijk werken wordt steeds populairder. Uw medewerkers zijn grote delen van de dag online.Niet alleen op kantoor, maar ook thuis, op straat en in het buitenland. Hierdoor neemt het veiligheidsrisico van uw(ICT-)organisatie toe.

Met Printec Connect & Secure bent u altijd verzekerd van veilige verbindingen met het internet, datacenters en de working cloud. Onze specialisten zorgen ervoor dat de firewall van de apparaten binnen uw organisatie goed is ingesteld en dat virusscanners up-to-date zijn.

Als er zich toch een probleem voordoet, dan is onze supportafdeling 24/7 of 13/5 bereikbaar voor ondersteuning, afhankelijk van het door u afgesloten servicecontract.

cloud

CONNECT & SHARE

Betrouwbare devices zorgen er voor dat u altijd en overal verbonden bent met internet en informatie kunt delen. Of het nu een PC, notebook, smart-device of multifunctionele printer is, wij brengen de informatiestromen op een logische wijze samen. Snel en eenvoudig informatie samen brengen leidt tot kennis en effectiviteit waardoor 100% focus op uw core-business mogelijk is.

Printec Connect & Share voorziet ook in printers, multifunctionals en telefoniediensten die de workflow en effectiviteit verhogen van elk type bedrijf. Dankzij de up-to-date applicaties in de cloud zijn alle devices binnen uw organisatie met elkaar verbonden. Door een overeenkomst met ons af te sluiten is het niet meer nodig om hoge investeringen te doen. Die kosten nemen wij voor onze rekening.

cloud

CONNECT & MEET

Zakelijke ontmoetingen vinden steeds vaker virtueel plaats. Waarom uren reizen als u ook door middel van video conference met elkaar kunt vergaderen? Onze oplossingen zorgen ervoor dat u documenten, presentaties en aantekeningen direct kunt delen. Dit scheelt tijd en geld, want u hoeft na de meeting niets meer te mailen.

Natuurlijk is het belangrijk om elkaar op gezette tijden ook offline te ontmoeten. In dat geval is het belangrijk om te weten of de vergaderruimte beschikbaar is. Met de online beschikbaarheidsinformatie van Printec kunt u een ruimte met één druk op de knop reserveren. De afspraak verschijnt direct in de agenda van de deelnemers.

cloud

CONNECT & CLOUD

Connect & Cloud vervangt de ICT achter uw beeldscherm door een virtueel netwerk. U werkt met software en applicaties op onze servers en beschikt hiermee altijd over de modernste technologieën en de beste veiligheidsprotocollen.

Hierdoor kunnen uw medewerkers probleemloos plaats- en tijdonafhankelijk werken.