CTOUCH – Ontdek de Touch revolutie

Het innovatieve en toonaangevende touch instituut met focus op groot formaat touch displays en interactieve touch oplossingen. Door continue innovatie bewijst CTOUCH zijn leiderschap. CTOUCH biedt het breedste scala groot formaat touch displays en bedient diverse markten (B2B, onderwijs en retail). De CTOUCH producten zijn motiverend en maximaliseren ervaringen, zijn interactief en stimuleren kennis verrijking . Het is onmogelijk een verbonden wereld zonder ‘touch’ voor te stellen!

Kijk met een verfrissende blik naar de volgende stap in interactiviteit en ervaar hoe CTOUCH smart innovations het bedrijfsleven kan transformeren – nu en in de toekomst.

CTOUCH Europe BV

CTOUCH

Extra’s:

Connectivity – Draadloze en geïntegreerde intelligentie
Geen gedoe meer met kabels. Via de OPS poort sluit u iedere mini PC aan die draait op een van de gangbare besturingssystemen. In combinatie met de krachtige Intel i5 en i7 processoren biedt CTOUCH OPS (Open Pluggable Specification) krachtige en betrouwbare oplossingen voor elke situatie. WiFi, Bluetooth en Intel WiDi maken elke interactie met een CTOUCH display tot een ware belevenis.

Sound – Ervaar de bijzondere kwaliteit van audio
Met de robuuste en krachtige CTOUCH Soundbar xt beschikt u over 90 watt kristalhelder geluid. Een belangrijke eis tijdens de ontwikkeling was het voorkomen van overbodige bedrading. Om u van echt digitale audio te laten genieten is de Soundbar xt standaard voorzien van SPDIF Digital Audio. In al zijn eenvoud biedt de CTOUCH Soundbar xt ® u niet alleen een optimale digitale geluidservaring, hij is ook naadloos geïntegreerd in het design.

Support and training – Wanneer u dat nodig heeft
Alle CTOUCH producten zijn plug en play, volledig intuïtief en ergonomisch ontworpen. Indien u op locatie onverhoopt toch hulp of ondersteuning nodig heeft, kunt u op ons rekenen. Bovendien biedt CTOUCH een uitgebreid trainingsprogramma dat u in staat stelt het beste uit uw CTOUCH beeldscherm te halen. CTOUCH werkt met u samen.

Software – Toegang tot succesvolle software pakketten
Ieder CTOUCH display wordt geleverd met gratis of bijna kostenloze software pakketten. Annotatie software, software om verbinding te maken met mobiele apparatuur en educatieve software zijn onderdeel van de deal. CTOUCH vormt een team met u.

Mounting – Eenvoudige bediening voor zowel jong als oud
Of het nu gaat om een permanente wandmontage, een elektrisch verstelbare of mobiele toepassing of gebruik als tafel, CTOUCH Wallom biedt u altijd de juiste oplossing. De Wallom heeft een uniek design waarbij goed gelet is op gebruiksvriendelijkheid en ergonomie. Hierdoor is de CTOUCH Wallom erg makkelijk te installeren en te bedienen. Klaar voor intensief gebruik!

Bent u geïnteresseerd?

Vul het formulier in en één van onze experts zal op korte termijn contact met u opnemen!

Voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Telefoon

E-mail

Bericht