Konica Minolta – Professioneel gereedschap voor kantoor

Meer dan een printer en kopieerapparaat voor het ambacht.

Als vakman bent u gewend om alles zelf in de hand te hebben. Tegelijkertijd wordt het steeds belangrijker om uw sterke punten te combineren met digitale mogelijkheden. Moderne multifunctionele systemen doen meer dan printen, kopiëren, scannen en faxen.

Schaf niet simpelweg een printer met een kopieerfunctie aan, maar benut de kans om te investeren in professioneel gereedschap voor uw kantoor. Zo kunt u zich opmaken voor vakman 4.0 en gedrukte documenten combineren met digitale eenvoud. Ervaar zelf hoe de systeemoplossingen van Konica Minolta voor het ambacht het dagelijkse werk vereenvoudigen. Kies nu voor professioneel gereedschap.

Uw voordelen:

  • Maak indruk bij klanten met professioneel geprinte aanbiedingen of digitaal toegezonden documenten.
  • Scan en print documenten, zoals tekeningen, ook in A3-formaat.
  • Profiteer van de voordelen van een digitale boekhouding en verzend uw documenten, via internet, naar uw accountant en belastingadviseur.
  • Vereenvoudig uw werk door belangrijke documenten altijd in digitale vorm bij de hand te hebben.
  • Investeer in toekomstbestendige technologieën en maak uw kantoor gereed voor de toekomst en volgende generatie.

Uw klanten zullen onder de indruk zijn van het professionele uiterlijk van uw documenten.

 

Optimalisering van de facturatie en boekhouding

Met het doordachte professionele gereedschap voor uw kantoor kunt u snel gedigitaliseerde documenten verwerken, zoals facturen en werkoverzichten van uw medewerkers. U kunt urenstaten en rekeningen onmiddellijk verwerken en zo tijd besparen met de boekhouding. De multifunctionele systemen en oplossingen van Konica Minolta vereenvoudigen uw kantoortaken. Ze besparen u kosten, tijd en stress.

Passende oplossingen voor uw kantoor en bouwplaats

Bent u op zoek naar een eenvoudig en intuïtief bedienbaar systeem dat uw kantoor en bouwplaats met elkaar verbindt? Een systeem waarmee u metingen en foto’s direct vanaf de bouwplaats digitaal naar kantoor kunt verzenden en u ook onderweg toegang biedt tot offertes en tekeningen? Doe een beroep op de jarenlange ervaring van Konica Minolta met papieren documenten en digitale gegevensverwerking. Kom meer te weten over onze oplossingen voor het ambacht.

Printen, kopiëren en scannen zoals professionals dat doen

Bent u op zoek naar een oplossing met lage printkosten en wilt u ook documenten in A3-formaat scannen en kopiëren. De systemen van Konica Minolta combineren een hoge printkwaliteit en snelle uitvoer met diverse aanvullende functies die aansluiten op de speciale behoeften van het ambacht.

Investeer in de toekomst

Kies bewust voor moderne technieken die uw dagelijks werk op diverse manieren vereenvoudigt. U kunt de veelzijdige functionaliteit van de systemen van Konica Minolta naar wens uitbreiden met aanvullende systeemopties, uitrusting of softwarepakketten. Daarmee creëert u nu al een basis voor de toekomst en het concurrentievermogen van uw onderneming.

Ik stel het op prijs dat u contact met mij opneemt.

Voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Telefoon

E-mail

Bericht