Wist u dat een hacker maar een paar minuten nodig heeft om een wachtwoord van zes letters te kraken? Het stelen van identiteits- en betalingsgegevens is een illegale miljardenindustrie geworden. Het lijkt misschien een ver-van-uw-bed-show, totdat u zelf het slachtoffer wordt.

Hoe komen hackers aan uw gegevens? Hoe voorkomt u dat vertrouwelijke informatie op straat komen te liggen? En welke wetgeving is er op dit moment van kracht? Op deze en vele andere vragen krijgt u antwoord tijdens het security event Is het h@ck van de dam?, dat wij samen met onze partners UMM Business Academy, Nuance Communications en Kyocera Document Solutions op vrijdag 2 juni 2017 organiseren. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens de kennissessie maken diverse vooraanstaande gastsprekers u bewust van de kwetsbaarheid van uw bedrijf en uw medewerkers. Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat Eerste Kamerlid Anne-Wil Duthler komt spreken op het event. Als woordvoerder Veiligheid en Justitie weet zij alles over de digitale risico’s waar ondernemers anno 2017 aan worden blootgesteld. Duthler is naast haar Kamerlidmaatschap werkzaam als advocaat First Lawyers, een kantoor dat is gespecialiseerd in ICT en recht. Tijdens haar presentatie vertelt zij meer over wetgeving omtrent datalekken, hoe u kan voldoen aan de meldplicht datalekken en hoe u compliant wordt.

De tweede spreker is Sander Kollerie van UMM Business Academy. Hij legt uit hoe de eindgebruiker in de dagelijkse praktijk wordt misbruikt om een bedrijf te treffen en wat een werkgever kan doen om dit te voorkomen.

Onze derde spreker Wouter Taal van Kyocera Document Solutions neemt u mee in de wereld van beveiliging van documenten en gegevens. Hij gaat dieper in op vragen als:

  • Gaat mijn personeel verantwoord om met bedrijfsdata?
  • Hoe houd ik controle over documenten en informatie?
  • Wie heeft er toegang tot persoonsgegevens?
  • Hoe gaan we om met de bewaartermijn van persoonsgegevens? Worden ook gegevens vernietigd?
  • Hoe zorg ik er voor dat prints, scans en kopieën niet in verkeerde handen vallen?

Programma

09.00 uur             Ontvangst met koffie en thee

09.30 uur             Opening door Michael Broertjes (Printec Office Solutions)

09.45 uur             Anne-Wil Duthler

10:30 uur             Sander Kollerie

11.15 uur             Pauze

11.30 uur             Wouter Taal

12.15 uur             Netwerklunch

13.30 uur             Einde programma

Deelname aan het security event Is het h@ck van de dam? is kosteloos. Aanmelden kan door hier te klikken.

Wij hopen u op 2 juni 2017 te mogen begroeten in ons hoofdkantoor op de Meubelmakerstraat 27 in Velserbroek!

Met vriendelijke groet,

Michael Broertjes
General Manager Printec Office Solutions